torstai 18. heinäkuuta 2013

Maagisten varjopuolet

Oman aikani, jota vietän mielelläni liikkuen kuten edellisessä kirjoitelmassani kerroin, niin se sisältää myös varjopuolen. Kuntosalilla huhkiessa väkisinkin katse saattaa kääntyä ohi käveleviin kivikoviin pakaroihin, pullottavaan hauikseen tai paidanläpi paistaviin vatsalihaksiin. Kuntosali on toisaalta ihmisruumiin esteettisyyden juhlaa ja taas toisaalta ei.

Haluan kertoa muutaman analysoivan silmäyksen kanssa urheilijoista, noista miespuoleisista siis.
Ensiksikin heitä on montaa tyyppiä. Yleisen stereotypian mukaan salilla käyvät vain steroideja ja proteiinia vetävät tyhjäpäät pumppaamassa rautaa. Totta tuokin, koska kyllä heitäkin löytyy, mutta on siellä muitakin..

Hra Välineurheilija: Tämä mies saapuu salille omistajan elkein päällää viimeistä huutoa olevat varusteet. Hiukset on laitettuna, ryhti suorana kuin kakkosnelosen lankku ja katse saalistaa sopivaa uhria, jolle esitellä uusimmat vimpaimet ja lelut. Yleensä tätä tyyppiä tapaa ryhmäliikunatunneilla, jossa tarina onkin sitten aivan toinen. Herran omat kuvitelmat itsestään eivät aivan vastaa todellisia taitoja, jotka hän kyllä auliisti esittelee kaikille halukkaille. Usein tälläiseen törmätessäni puren huuleni yhteen, jotten räjähtäisi naurunpurskahduksista miehen sätkiessä vieterinuken tavoin pitkin ja poikin salia.

Hra Juoksija: Kyseinen tapaus on lyhykäisyydessään esiteltynä sellainen, joka maksaa kuukausimaksua kuntosalista, jossa käyttää vain ja ainoastaan juoksumattoa. Hän juoksee, juoksee ja juoksee tunnin tai puolitoista putkeen, kunnes livahtaa ulos. Ainut mistä tietää että tämä herra on poistunut, on se ettei missään kaiu tasaista läiskettä juoksumaton hihnaa vasten.

Hra Juuri-aloittanut: Vaikka kannustankin hyväkuntoiseen ja tasapainoiseen elämään ei siitä tarvitse tehdä numeroa. Tämä mies on salin nurkissa luuhava, laitteissa räpeltävä juro mies, joka hyvällä tahdollaankaan ei voisi pyytää neuvoa tai apua. Kun hän loppujen lopuksi on päässyt jyvälle jonkin laitteen toiminnasta ja ohi kävelee naishenkilö vapaiden painojen kanssa niin rinta röyhistyy, paidan helma nousee edestä paljastaen kellittävän vatsakummun ja kasvoilta paistaa iva, joka viestittää että "Elä kuule tyttö tollasta, kun et sinä niillä kuitenkaan mitään osaa tehdä!", naisen tehdessä liikkeitään oikein ja hallitusti.

Mitä yhteistä näillä kaikilla sitten on?
No se, että mitä tahansa tapahtuukin niin kuntosali on ja pysyy miesten valtakuntana hamaan loppuun asti, jossa naiset eivät tiedä, osaa saati jaksa tehdä mitään kunnollista. Oli sitten lihava tai laiha niin naisille ei hävitä!
Voi pojat..




Oh Boy, what a world I'm living at!
Q





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti