lauantai 27. heinäkuuta 2013

Mennyttä naista

Kuluneen hiljaisuuden aikana olen ehtinyt kiinnostua erään kaupan ihanasta, ei ollenkaan minun tyyppisestäni miehestä haaveilupohjalta ja kevyen flirttailun kannalta, sekä vastaanottaa sukulaisilta kyselyjä siitä, onko serkku tosiaan herkumpi. Ensimmäinen tapaus unohtui pian, ja toiseen vastaus on ei. Ilmeisesti jopa serkusten välisestä ystävyydestä saadaan ties mitä draamaa elämäänsä kyllästyneiden tätien ja setien peruspäiväjärjestykseen.

Vaikka tuon ihmeellisempää ei olekaan hetkeen tapahtunut, lasken kai B:n säännölliset yhteydenotot miestapahtumiksi. Hän kun edelleenkin haluaisi minut kyläilemään luokseen. A:ta taas en työ- ja lomasyistä ole taaskaan nähnyt muutamaan hetkeen. Yhteyttä kyllä pidämme, ja kiintymys näkyy, mutta silti tuntuu jotenkin...laimealta.

Kaikki laimeus elämästä hävisi toissailtana hyvinkin äkkiä, kun tapasin erään aiemmin mainitsemani superkuuman tapauksen. Hän pyysi minua jäämään jatkoille hyvin kauaksi kotoa, ja lupasikin järjestää minut seuraavana päivänä pois sieltä. Ilta koostui enimmäkseen luvattoman kuumista katseista, kuumasta tanssista, kuumista sanoista... Sellainen sutinatunne, jollaista en ole kokenut aikoihin. Kosketus lähetti sähköiskuja ympäri kehoa, ja jokainen katse tuntui suorastaan rikolliselta. Sanoja vaihdellessamme kävi myös ilmi, että olemme todella molemmat kiinnostuneita toisistamme. Siinä määrin, että hän vihdoin sanoi haluavansa tulla luokseni, koska haluaa oppia tuntemaan minut. Olen siis enimmäkseen sulaa vahaa tuon tapauksen katseen alla. Saisinpa toissayön takaisin.. tai lisää samankaltaisia, mutta vielä kahdenkeskeisempiä.

Sähköistä ihastusta ilmassa. Hänen huulensa, sormensa ja silmänsä saavat minut sekaisin, eikä ilmeisesti minun vaikutukseni häntä kohtaan ole yhtään pienempi. Saa nähdä, onko tämä kaikki vain hetken hulluutta, vai voiko tästä oikeasti tullakin jotain. Tilannetta kun ei edelleenkään helpota se, että hän on A:n tuttu menneisyydestä. Oli miten oli, minua viedään nyt ja lujaa..

"Sä oot ihan liian hyvää ollakses totta. Meillä on se kipinä."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti