sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Törpön paluu

Seuraava episodi on varmaan Törpön kosto?

No, törmäsinpä kuitenkin taas sattumalta Törppöön. Aiemmalla kerralla ystävänikin kuuli, kuinka kyseinen herrasmies vähätteli, tiesi kaiken, ja oli aivan uskomattoman fiksu ja filmaattinen. Aina kuten aiemminkin.

Tällä kertaa kaikki oli kuitenkin toisin. Samaisen ystäväni seurassa olin jälleen kerran, mutta nyt Törppö katsoi asiakseen käyttäytyä omistajan elkein. On aivan uskomattoman raivostuttavaa, kun joku iljetys päättää käydä silittelemään kättä ja koskettamaan jollain eleellä jatkuvasti keskustelun lomassa. Kun keskusteluun lisää vielä jatkuvan "Rakas" -sanan käytön, on oksennusreaktio minun kohdallani taattu. Teennäistä, liian lähentelevää ja muutenkin erittäin vilpillistä. Tällä kertaa Törpön omien sanojensa mukaan hän ei ole koskaan sanonut mitään vähättelevää minusta, eikä koskaan ole yrittänytkään puhua mitään minua latistavaa. Jepjep.. Saatoinpa vastineeksi mainita hänen puheidensa olevan ihan silkkaa sitä itseään, ainakin enimmäkseen. Vaatii taituruutta poimia sen kaiken joukosta ne muutamat olennaiset sanat. Harvemmin tosin onnistun siinä.

Ilmeisesti Törpön fiilikset menivät tehokkaasti, sillä myöhemmin hänen ainoat sanansa olivat jäykähköt "heihei, S".

Ei harmita. Paitsi se, että seuraava törmääminen lienee taas samaa paskanjauhantaa ja ällölähentelyä. Omaisipa hänkin pidemmän muistin.

"Voi kun mä just aattelin sua, ja mietin et mitä sulle kuuluu, ja oispa kiva kun oisit täällä"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti