tiistai 28. toukokuuta 2013

Kaiken takana on nainen part 3

Q

Monen maailmanloppua lähentelevän pettymyksen kokenut ja silti sokeasti syöksynyt taas parisuhteen hurrikaanin silmään. Spontaani pessimisti, joka tasapainoilee oman julkean itsenäisyyden ja parisuhteen yhteisen ihanuuden keskellä. Parisuhde on normaaliin tapaan ihana ja upea, mutta iskee välillä syvälle palleaan saaden ikuisesti vapaan sielun miettimään peruskysymyksiä; miksi ja miten?

Luovuuden ja teatraalisuuden kruunamaton kuningatar, joka salaa päiväkirjassaan haaveilee Leo Tolstoin Anna Karenina-tyyppisestä sivistyneestä ja syvästä romantiikasta vaikka tuntee realiteetit ja hyväksyy aamuisen kiireisen suudelman. Suorapuheinen, räväkkä eikä suostu kynnysmatoksi. Silti hiljainen, ujo ja herkkä, joka johtaa monen ihmisen kohdalla epäröimiseen ja harhaluuloihin.

Ulkoista olemusta ja kasvonpiirteitä kuvaisi mielummin sanoilla klassisen kaunis, kuin nykypäivän upea ja seksikäs. Vihreisiin silmiin uppoutuu hetkeksi jos toiseksi eikä naisellisten muotojen omaaminen pelota. Tyyliltään outolintu kun yhtenä päivänä liehuu pilvissä mekon helmat hulmuten ja korkokengät kopisten ja toisena pysäyttämätön farkkutyttö Converseineen, kun kolmantena taas ulkoilmaan astuminenkin saa ihmiseltä jos toiselta katseen perään. Rakastaa intohimoisesti kirjoja, itsetutkiskelua ja kauniita asioita listan jatkuessa hamaan loppuun asti..
Nauttii pitkistä keskusteluista ja herkästä iltakävelystä auringon laskiessa puiden taa, käsikädessä - totta kai, mutta ottaa välillä eroa ja hengitystilaa palaamalla rankalla kädellä luontoon. Hypotermian, väsymyksen ja pinttyneen lian valuessa suihkukaivoon saa parisuhdekkin taas aivan uuden merkityksen.



You were born to be real - not perfect 
Anonymous

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti