maanantai 10. joulukuuta 2012

Joo-ei-joo-ei-joo-ei, siis mitä?

B:n puhelu sekoitti päänuppiani sen verran, että mietin jälleen kerran sitä, mitä elämältäni oikeasti haluankaan.
B itse vähätteli heti seuraavana päivänä kaikkea sanomaansa, mutta ei sentään pyörtänyt sopimusta näkemisestä ja yhteisestä ajanvietosta. Muuten hänen kommenttinsa saivat taas sen tunteen aikaan, ettei minusta tosiaan ole muuksi kuin satunnaiseksi riemuksi, jolle voikin sitten länkyttää mitä tahansa paskaa tarkoittamatta sanaakaan. Toisaalta uskon myös siihen, että eräistä mainitsemattomista syistä häntä hieman arveluttaa kaikki. Suojautumiskeino toki tuo lähestymisen jälkeinen torjuntakin..

Joka tapauksessa ajatukseni ovat taas siinä pisteessä, että tahdon A:sta välimatkaa hiukan. Syy saattaa olla B:n lausumissa varoittavissa sanoissa, mutta myös omassa järjenkäytössäni, joka ei usko edelleenkään kaiken olevan niin hyvin kuin illusio antaa olettaa. Tyyntä myrskyn edellä. Voihan silti olla, että tällä kertaa myrskyn nostatankin minä itse.

Ainoa asia jonka varmasti tiedän, on se, etten jaksa turhaan leikkiä tai säätää yhtään mitään yhdenkään kaksilahkeisen kanssa, jos tilanteella ei ole mitään tulevaisuutta. Fuckbuddyt, one night standit ja muut skeidat eivät ole minun juttuni. En tosiaan halua sekunnissa perhettä, naimisiinmenoa tai edes sitä avoliittoa, mutta en näe mitään syytä yrittää mitään, jos en miehen mielestä ole kelpaava tyttöystäväksi, tai siitä vielä vakavemmaksi milloinkaan. Känniääliöhetkien riemuna tai muuten viimeisenä vaihtoehtona oleminen ei nappaa sitten ollenkaan. Vääränä elämäntilanteena oleminen risoo siinä määrin, että pyrin jatkossa välttämään sitä mieluiten loputtomiin.

Minä kun ajattelin jo B:n olevan täysin ohimennyttä elämää, no hard feelings, niin toisin taisi käydä. Tai oikeastaan en sano vielä mitään. Jos tarkkoja ollaan, en tahdo edelleenkään minkään tulevan A:n ja minun väliin, mutta loputon epätietoinen odotus alkaa kokea viimeisiä hetkiään.
Kuka sanoikaan, että naiset ovat hankalia, eivätkä tiedä mitä tahtovat?

Kuitenkin olen vain typerä nainen, joka kaipaa osakseen rakkautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti