tiistai 18. joulukuuta 2012

Salainen himo?

Viime yönä näin enemmän kuin hämmentävää unta. Sain juuri äsken muististani kaivettua sattumalta tuon unen, kun näin kyseisen herran kuvan uutisia selatessani.

En ole koskaan erityisemmin viehättynyt yhdenkään räppärin ulkoisesta olemuksesta, eikä itse musiikkityylikään minuun ole varhaisteiniyden jälkeen suuremmin kolahtanut. Kuitenkin jostain ihmeen syystä unessani kilpailin K:n kanssa eräästä suomalaisesta räppäristä, ja unen loppua kohti huomasin päätyneeni panemaan kyseisen tapauksen kanssa, K:n kiukutellessa asiasta.
Jotain tilanteesta varmaan myös kertoi se, että itse aktin jälkeen juutuin poukkoilevaan loistohotellin hissiin, ja tahdoin vain pois koko paikasta. Taisin potea unimorkkista siitäkin, että A nukkui vieressäni.. hah!

MITÄ!? Alitajunnassani ilmeisesti pidän häntä vetoavana, mutten edelleenkään ymmärrä valveilla ollessani, mitä uneni hänessä näkevätkään. Suhtautumiseni kun on neutraali. Edeltävän yön jälkeen huomasin kyllä katselevani kuvaa hänestä täysin erilaisella fiiliksellä.

Onnekseni en koskaan ole sentään nähnyt seksiunia yhdestäkään totaalikammotuksesta (kop, kop), vaikka olen toki sellaisistakin tapauksista kuullut.

Voiko unet tosiaan manipuloida minut kivalla kokemuksella tykkäämään asioista, joille en todellisuudessa lämpene oikeastaan ollenkaan? Näppärää aivopesua. Kiitos aivotoimintani.

(Tosin aivopesuksi en laske sitä, että näin tuossa eräänä yönä unta Tomi Metsäkedosta...ah...ei se kyllä niin kuuma uni ollut, pikemminkin lyyrinen rakkaustarina kaikkine kliseineen. Tällä menolla voin alkaa kirjoittaa imeliä roskaromaaneja ihan vain unieni perusteella...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti