keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Ei yhteistyötä ilman pilluoptiota.

Monen oudon sattuman kautta päädyin tutustumaan erääseen miespuoleiseen henkilöön.
Tarkoituksena oli mahdollisen yhteistyöprojektin toteuttaminen, josta alustavia keskusteluja kävimmekin ihan normaaleissa merkeissä, leppoisasti tilannetta ja suunnitelmia kartoitellen.
Yllättäen tilanne kuitenkin pysähtyi kuin seinään, syystä että..... *rumpupärinää*  hänen erään kysymyksensä myötä vastauksestani kävi ilmi, että minulla on mies.

Ilmeisesti en sen jälkeen sopinut hänen suunnitelmiinsa, koska se maaginen pilluoptio jäi puuttumaan. Yhteistyötoiminta ei siis enää kiinnostanutkaan. Uskomattoman kivalta kyllä vaikutti, että saantimahdollisuudet vaikuttavat enemmän, kuin muut ominaisuudet...
Toisaalta, jos tuolla kriteerillä haluaa valikoida soveliasta yhteistyökumppania, tuskin jäin siis kovinkaan paljosta paitsi. Koomista kyllä, A sanoi minulle tuon yhteistyöherran kuvan nähtyään hänen näyttävän juuri siltä, että tavoitteena tuolla yhteistyöherralla takuulla on rakastelua kynttilänvalossa muutaman punkkulasin jälkeen.

Valikoiko ihmiset yleensäkin vähintään alitajuisesti sellaista henkilöä lähelleen, jonka kanssa voi pariutua, tai edes päästä panemaan? Millä kriteereillä valikoi paikan silloin, kun bussissa on vain käytäväpaikkoja, ja jonkun viereen on istuttava? (itse en uskaltaisi valikoida mitään kuumaa tapausta, koska se tuntuisi liian ilmiselvältä..)

1 kommentti:

  1. Kyllä ihmiset valitsee esim. kassan Stokkalla ulkonäön perusteella. Itse toki vain esim. ne istumapaikat bussisssa ja kahvilassa. Samoin juhlissa juttelen mieluiten sinkkujen kanssa.

    VastaaPoista