sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Monikko > yksikkö.

Ostin kivalta vaikuttavan kirjan, opas matkakohteisiin joissa jokaisen olisi käytävä edes kerran elämässään. Hinta ei ollut paha ja ajatus on kiinnostava. Pisteet kirjalle kuitenkin hieman laskivat, kun ehdin takakanteen asti. "... joista sinä ja kumppanisi voitte nauttia yhdessä". Ööö, aha.

Minkä takia kaikkialla puhutaan vaan siitä, miten pariskunnat tekee asioita yhdessä. Miksei kyseinen lomaopus voi olla ihan yksinelävälle oppaana, tai vaikka kaverin kanssa matkustavalle. Miksi maailma on niin pariskuntakeskeinen? Jos et ole rakastettu ja parisuhteessa, et ole mitään?

Monet asiat on suunniteltu enemmälle kuin yhdelle. Mitä tahansa ruokatarvikkeita ostat, suurempi määrä on halvempi. Sama koskee monia arkipäivän tuotteita. Yksityisautoilu on kallista, niin myös julkinen liikenne, ei perheliput sovi sinkuille. Ryhmäalennuksia satelee sieltä ja täältä, koskaan et saa bonusta siitä että liikut yksin etkä pidä meteliä. Et vie kokonaista pöytäryhmää ravintolassa, vaikka eihän sielläkään ole yhden hengen pöytiä..

Noh, onhan ihminen laumaeläin, mutta kunhan vaan ajattelin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti