maanantai 4. kesäkuuta 2012

Mies jonka haluan.

Missionani on löytää muut huomioonottava, katseenkestävä, pitkä (en halua olla korkkareissa pidempi), sopusuhtainen, tyylitajuinen ja huumorintajuinen sekä yleissivistynyt mies, joka omaa moraalin. Terveen sellaisen. Leikkimielisyys ei tosiaan ole pahaksi, mutta kukaan ei jaksa todellisuuspakoista leikki-ikäistä. Viehätyn myös itseäni vanhemmista miehistä, enkä tarkoita nyt eläkeikäisiä. Sellaisia 10 vuotta itseäni vanhempia katselen mieluusti. Mielelläni jättäisin myös väliin krooniset valehtelijat, narsistit, pettäjät ynnä muut sekopäät. Niitä elämääni on eksynyt ihan riittämiin. Turhat riidat ja typerät, loputtomat kissa-hiiri -leikit riittävät.

Yllättäen kaipaisin mieheltä kaikkien muiden "pienien" toiveiden lisäksi luovuutta ja taiteellisuutta, puhumattakaan tietynlaisesta, sopivasta itsevarmuudesta. Ujot pikkusöpöt hiirulaiset kun eivät minua sytytä millään, lähinnä huvitun tai koen äidillistä päähäntaputteluviettiä. Omia mielipiteitä ja omaa tahtoakin täytyy olla, puhumattakaan neuvottelu- ja keskustelutaidosta.Tunteitakin pitäisi osata ilmentää, ettei käy huonosti.. Liika lähentely, ällöily ja liian pikainen tunteidentunnustus saa minut katoamaan kilometrien päähän. Pahimmat lauseet jotka minulle voi sanoa: "Haluisin rakastella sua.." taikka viikon tuntemisen jälkeen "mä rakastan sua". Molemmissa tapauksissa repesin nauramaan. Ehkä hieman julmaa, mutta ei nyt jumalauta, joku roti tuon "rakas" -sanan taivutteluun lyhyiden tuntemisaikojen jälkeen. Huvittaviin iskurepliikkeihin kuuluu myöskin "Mä oon tehny useita rakkauslauluja". Mitä tollaseen pitäisi vastata? "Aha. No se on kiva."?

Tekstistä toivottavasti käy ilmi, että arvostan rehellisyyttä, toisten huomioimista ja muita positiivisia luonteenpiirteitä. Myös lempeyttä, vaikka miehessä jotain "munaa" onkin oltava. Joku sellainen koukku, mistä syystä se kyseinen mies kiinnostaa ja kiehtoo. Jostain syystä pidän myös hieman pidempitukkaisista, ja sellaisista joiden silmiin voi hukkua. Tuoksu merkitsee paljon, sillä voi hämätä piilottaen muita "heikkoja" ominaisuuksia.. petollista. Jos haluaa pelata varman päälle, kannattaa tätä naista lähestyä huulilla, hampailla, ja kuumalla kosketuksella niskan, kaulan ja korvan kautta. Intohimoa täytyy löytyä niin paljon, että seksikin toimii. Jos se ei toimi, ei toimi mikään muukaan. Ainakaan minun kanssani. Matalahko ääni viehättää, ja tanssitaitoa en laittaisi pahaksi. Charmikas täytyy olla, ja puku tekee miehen. Jonkinlainen Dirty Dancing Havana Nights -tyyppinen unelmako? Ei ehkä niin teininä, mutta tunnelman voisin varastaa. Kerran olen sentään kuuman tanssin kokenut, ja se oli salsaa. Kuumaa sellaista.

Mission vaikein osuus taitaakin olla juuri se, että mistä niitä harvoja kiinnostavia yksilöitä löytääkään?
Tuskin sieltä baarista ainakaan.

Alla hieman linkkejä minua viehättäviin "julkisiin" miehiin, muita kun ei oikein voi listata:

Antero Vartia, Pierce "Mr. Bond" Brosnan, Tomi Metsäketo, Riki Rachtman, Chris Noth, George Clooney, Brian Setzer, Carl-Kristian Rundman, Sami Kuronen



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti