tiistai 19. kesäkuuta 2012

Save it for a cold and rainy day

Ei ne yllätykset loppunu sit vieläkään.

Sunnuntaiaamuna kutakuinkin heräsin tekstiviestiin. Tai ainakin se viimeistään sai minut kunnolla hereille, jos unesta olinkin jo aiemmin herännyt. Deekolme laitto melko lyhyen ja ytimekkään viestin ilmoittaakseen haluistaan. Ei pyytänyt mitään, ilmoitti vain että häntä panettaa, suuresti. Naurahdin viestille hieman epäuskoisesti, tai oikeastaan ensimmäinen reaktio taisi olla melko kovaääninen "mitä helvettiä?"-huuto, ei ollut nimittäin se ensimmäinen viesti jota sunnuntaiaamuuni odotin, eikä ainakaan häneltä.

Muutamien viestittelyjen jälkeen, parin tunnin päästä löysinkin sitten itseni jo vaakatasosta hänen asunnoltaan. Viileä tylsähkö sateinen sunnuntai muuttui rennoksi röhnäyspäiväksi vuorotellen seksin ja elokuvien katselun välillä. Taidettiin siinä jossain välissä jotain syödäkin. Kotiin tulin aamulla hänen mentyä töihin. Olisin voinut jäädä sinnekin nukkumaan oman työpäiväni alettua useita tunteja myöhemmin, mutta pieni siistiytyminen kotona ei tehnyt pahaa.

Entä jatkossa? En tiedä. Olettettavasti ei mitään sen erikoisempaa, ehkäpä nähdään jossain vaiheessa, mutta ei ollut mitään puhetta ainakaan vielä. Deekolmen elämästä suuri osa menee tällä hetkellä töissä, kuten myös itselläni, ja kun ne vielä osuvat eri aikoihin, niin aika on rajallista. Toki asiat järjestyvät jos niin halutaan, mutta en nyt ota tästä yhtään mitään paineita. Sunnuntai oli oikein mukava ja se on ihan tarpeeksi tässä ja nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti