perjantai 15. kesäkuuta 2012

Hämmennystä kerrakseen

Mistä näitä hämmentäviä ja yllättäviä tekstiviestejä oikein tulee?

Pari-kolme viikkoa takaperin eräs mies, kutsuttakoon häntä deekolmeksi, ilmaantui baarissa seuraamme. Ei millään lailla edes yrittäen mitään, tai epätoivoisena iskuyrityksenä, vaan ilmaantui vain. Ihan mukavaa seuraa olikin, joten aamuyön tuntien koittaessa päädyin hänen asunnolleen. Ei ollut tarkoitus, mutta nyt kävi näin. Vaikka eipä sitä käy kieltäminen, etteikö ajatus houkuttanut ihan jo siksikin, että edellisestä kerrasta oli vierähtänyt tovi. Seura ja seksi olivat miellyttäviä, sekä herrasmiehenä hän toi minut seuraavana päivänä kotiinkin.

Viestittelimme siinä sitten päivänä muutamana, välillä hän tuntui kiinnostuneelta ja välillä ei niinkään. Hän itse oli kuitenkin alunperin ehdottanut numeroiden vaihtoa ja yhteydenpitoa. Sitten... Se vain loppui, enkä uskonut jatkuvan enää.

Nyt, kaksi viikkoa myöhemmin S pääsi taas sanomaan olleensa oikeassa, kun kaikkia odotuksiani vastaan hän laittoi viestiä. Tosin viestin syy ei ollut kiinnostus siitä, miten minulla menee tai mitä kuuluu, vaan melko asiapitoinen viesti. Pahoitteli kyllä yhteydenpidon jäämistä, mutta ... Nojoo saa nähdä miten jatkossa käy. Itselläni ei ole kovinkaan suuria odotuksia, olinhan jo tavallaan unohtanut koko miehen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti