tiistai 12. kesäkuuta 2012

Kaunein juuri herätessään/don't have sex with your ex

Mistä helvetistä miehet ovat saaneet päähänsä, että nainen on kauneimmillaan herätessään?
Itse väitän varmuudella näyttäväni tukka pystyssä, silmät ristissä ja kuola poskella kaikkea muuta kuin kauniilta ja ihastuttavalta. Ellen sitten ole jonkinlaisessa satu-unessa yötäni viettänyt, ja mieluiten ehtinyt myös hieman ehostautua ennen muiden ihmisten heräämistä. Vai onko miesten (ulko)näkö aamuisin jotenkin radikaalisti heikompi? Monilta miehiltä olen kuullut, kuinka he pitävät naisista mahdollisimman vähällä ehostuksella. Mutta mistä me naiset pidämme? Itselläni on ainakin jotenkin rähjäinen olo, jos en ole itseäni mitenkään laittanut. Voin silti ihan hyvin uskaltautua kauppaan myös meikittä, mutten tunne oloani kovinkaan kotoisaksi.

Kerran tosin tapahtui ihme: olin totaalisen räjähtäneen näköisenä ollut viettämässä päivää rannalla ystävieni kanssa. Palatessani kohti julkista kulkuneuvoa, eräs satunnainen kauppakeskuksessa työskennellyt mies alkoi jutella kanssani. Puolen tunnin keskustelutuokion jälkeen päädyimme vaihtamaan numeroita, ja kyseinen mies sai ainoastaan koodinimekseen satunnaisen italiaanogigolon nimen. (noista italiaanoista tarinaa joskus myöhemmin lisää...voi apua) Miehen kanssa viestittelimme hieman, ja tarkoitus oli nähdäkin, mutta eipä siitä koskaan sen ihmeellisempää tullut. Se siitä. Virkistävää joka tapauksessa.

Onko kukaan muu koskaan kärsinyt ex-mieheen hairahtumisesta?
Kun luulee, että mielessään on kaiken jo selvittänyt, eikä päänvaivaa tai muuta jo-mennyttä säätöä enää tarvitse?
Ja sitten huomaakin yllättäen lähettelevänsä viestejä the EX-miehen kanssa, taikka huomaakin heräävänsä tämän kainalosta? Voi äiti, tässä sitä taas mennään.. suunnasta en ole varma, mutten luule mitään kovin hyvää nurkkien takaa löytyvän. Juuri nyt kuitenkin kaikki tuntuu ihan hyvältä. En leijaile pilvissä, mutta tuttua ja turvallista on. Tilanne ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö missoni olisi edelleen toteutuksessa.
Jos jonkin asian on jo todennut toimimattomaksi, stressaavaksi saati sitten intohimottomaksi, niin miten helvetissä sitä ihminen voi päätyä samaan uudelleen? Muuttuuko kaikki pienimuotoisen tauon jälkeen?
Aiempien kertojen ja exien kohdalla en voi ainakaan sanoa minkään parantuneen. Ihan noin vaan lohdun sanoina muillekkin, samaa paskaa on muutaman hetken päästä luvassa kuitenkin.

Kai sitä silti haluaa katsoa kaikki kortit loppuun. Aina uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti