maanantai 4. kesäkuuta 2012

Wanted: Prinssi valkealla ratsulla.

Noh, viralliselta statukselta prinssi olisi kenties jo hieman liikaa, joten vähempikin riittäisi. En myöskään ole erikoisemmin hevosista ikinä välittänyt, joten auto tai moottoripyörä ajaisi paremmin asiaa. Olen kyllä eläinrakas ihminen muuten, joten se on tietenkin vaatimus myös miehelle. Lemmikkieläin löytyy ja lisää on varmasti luvassa vielä tulevaisuudessa.

Ulkoisesti haluan mieheltä tyylikkyyttä, tummia hiuksia ja pituutta. Parransänki tai sopivan siisti parta ei ole pahitteeksi, viikset on. Mitä tulee tyylikkyyteen, tarkoitan sopivan siistiä ja miehekästä pukeutumista, ei mitään liikaa. Miehen tarvitsee pitää ulkonäöstään huolta ja katsoa pukeutumistaan, mutta toivoisin silti olevani meistä kahdesta se joka viettää enemmän aikaa peilin edessä. Puku tekee todellakin miehen.
Julkisuudesta silmääni miellyttäviä ovat ainakin Ian Watkins, Ed Westwick, Gerard Butler (irkkuaksentti. lääh.), Robert Pattinson, Jude Law sekä Pierce Brosnan. Suomalaisista täytynee mainita Sebastian Rejman.

Siitäkin huolimatta (tai kenties jopa siitä johtuen) millainen ikäjakauma menneiden juttujeni kesken on, miehen täytyy olla vanhempi. Tietenkin jokainen on persoonansa, mutta kun vieläkin törmää lähes kolmekymppisiin miehiin jotka eivät tiedä mitä haluavat elämältään (tästä varmasti lisää vielä jatkossa...), todennäköisyys siihen että parikymppiset tietäisivät on pieni. Itselläni on kuitenkin suhteellisen tasainen elämä tällä hetkellä, sekä tieto siitä mitä mahdollisesti haluaisin. (Ei, se ei ole rivitalonpätkä farmarivolvolla ja iltalenkki kultaisen noutajan kanssa yhtenevissä tuulipuvuissa...)

Tuntuu, että kyllästyn tavalliseen arkeen tällä hetkellä ainakin helposti. En halua jumiutua liikaa paikalleni, vaan haluan liikettä ja uusia kokemuksia. Sama pätee parisuhteeseen; kaipaan yllätyksellisyyttä (positiivista!) ja pieniä huomion osoituksia arkisissa tilanteissa. En myöskään pidä pelien pelaamisesta, vaan tykkään siitä, että asioista puhutaan suoraan, niin ei jää kummallekaan mitään turhia vääriä käsityksiä. Keskustelutaito on muutenkin ehdoton.

Henkisellä tasolla haluan mieheltä huomioonottavaisuutta, käytöstapoja (missä on ne vanhanjan kunnon herrasmiehet, kysynpähän vaan!), huumorintajua (sarkasmintaju on pakollinen), rehellisyyttä, sopivaa itsevarmuutta, elämäniloa sekä intohimoa. Jos mies ei tiedä mitä haluaa elämältään, ei hän voi myöskään tietää haluaako elämää kanssani. Kaipaan tietoa siitä, että olen tärkeä eikä minua voi korvata. Olen mustasukkainen ja se näkyy käytöksessä kyllä. Tiedostan sen olevan osittain heikkous, mutta koen sen myös vahvuutena ja osana intohimoa omassa itsessäni. Näytän kyllä omat fiilikseni, sekä haluan miehen voivan näyttää omat tunteensa, sen sijaan että olisi tavallinen suomalainen jurottava juntti.

Kirjoitettuna ylös vaatimukseni alkavat kuulostaa melko suurilta, vaikkeivat ne sitä todellisuudessa ole. Tämähän on vain kuvitelma täydellisestä uroksesta joka sytyttäisi elämän uusiin liekkeihin. Voisihan sitä hieman joustaa, eihän kukaan kuitenkaan ole täydellinen. Tosin uskon silti, että joku on jollekin ihmiselle juuri se täydellinen, palapelin toinen pala joka vain loksahtaa paikalleen.

Ongelmaksi enää jää, mistä niitä miehiä oikein löytää? Onko jossain myynti-ilmoitus ihanalle mukavalle rehelliselle miehelle? Eipä oo näkyny.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti