torstai 21. kesäkuuta 2012

Heräämisiä

Juttelin tuossa joitakin päiviä sitten kaverini kanssa aiheesta heräämiset baari-iltojen jälkeen. Olin oikeastaan unohtanut tämän kyseisen tapahtuman, joka jaksaa edelleen naurattaa.

Olimme olleet yhden kaverini kanssa baarissa ja päädyimme jatkoille hänen tuttujensa luo. Tunsin tästä melkeinpä kokonaan miehiä sisältäneestä porukasta ainoastaan naispuolisen ystäväni. Kyseisten jatkojen tapahtumat ovat hieman hämärän peitossa, mutta muistan pöydässä illalla olleen ainakin kaksi tai kolme täyttä likööri/vastaavaa pulloa ja aamulla ne olivat kutakuinkin tyhjiä... Ei siis ehkä ihme, että herääminen oli mikä oli.

Avattuani silmäni, reaktiot etenivät jotakuinkin seuraavassa järjestyksessä: A) Okei, tossa on mies. B) Itselläni on vaatteet päällä (konkreettinen tarkistus käsin koskettelemalla), check! C) tossa selän takana on kanssa mies. D) Mitä hittoa täällä tapahtuu. Myöhemmin selvisi, että kyseisessä parisängyssä oli nukkunut myös kolmas mies... Katseltuani näitä kolmea miestä mietin tyytyväisenä välttämääni kohtaloa, kukaan ei oikeastaan näyttänyt sellaiselta johon olisin halunnut sen enempää koskea....

Okei, kuinka moni voi sanoa nukkuneensa kolmen miehen, jotka ei oo sukua/hyviä frendejä, kanssa harrastamatta seksiä yhdenkään niistä kanssa? Saavutus se on varmaan tääkin.

Muita sen mainittavampia heräämisiä ei just nyt ainakaan tuu mieleen. Yleisin, jota nykysin onneks tapahtuu äärimmäisen harvoin, on varmaan se hetkellinen hämmennys siitä, kun et ookkaan omassa sängyssä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti