perjantai 29. kesäkuuta 2012

I'd rather dance with you than talk with you.

Reilusti yli vuosi takaperin ulkomailla tapasin baarissa erään miehen. Kohtaaminen oli hyvin lyhyt, mutta on painunut mieleeni silti aika vahvasti.

Oli perjantai-ilta, olimme ystäväni kanssa eräässä baarissa. Olin sillä hetkellä yksin, tai siis ilman ystävääni täydellä tanssilattialla. Tämä itseäni pidempi ja suunnilleen samanikäinen suloisen näköinen mies ilmaantui lähistölle. Mitään sanomatta päädyimme tanssimaan kahdestaan, useamman kappaleen ajaksi kai. Jossain kohtaa hän ilmaisi, että palaa pian, mutta nyt täytyy käydä toisaalla. Kyllä hän sitten vielä palasikin, ja jatkoimme samalla linjalla sen enempiä puhumatta, mitä nyt olimme esitelleet itsemme ja ehkä muutama sana syystä miksi olimme siellä silloin. Jossain kohtaa pussailimme hieman, mutta ei sen suurempia. Lopulta minun oli poistuttava paikalta. Ajattelin, että no, ihan kiva mies ja kiva ilta, eikai siinä sitten muuta.

Tässä kohtaa kohtalolla oli taas omat leikkinsä, sillä seuraavana iltana tämä sama mies ilmaantui samaan paikkaan samoihin aikoihin kanssani taas tanssimaan. Epäröimättä siirryimme taas lähemmäs toisiamme, tanssimaan yhdessä. Ilta kului, ja loppujen lopuksi se taisi taas olla minä, joka joutui lähtemään. Emme tänäkään iltana vaihtaneet sen suuremmin kovin montaa lausetta.

Aina ei tarvita sanoja viihtymiseen jonkun seurassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti