maanantai 4. kesäkuuta 2012

Kaiken takana on nainen part. 2

S

Rakkaudessa useasti pettynyt, auttamattoman romanttispessimistinen haaveilija. Kammoaa söpöilyä ja pikkusievää parisuhdetta, ei haaveile prinsessahäistä, mutta tahtoo seksikästä romantiikkaa. Sitä tunnetilaa, kun toisen silmiin katsominenkin pysäyttää kaiken ympäriltä, ja olo on kuin muutaman promillen romanttisessa punaviinihumalassa ilman sitä punaviiniä. Sitä kun matkustaa ajassa muutaman tunnin eteenpäin, ja makaa sängyllä miehen kuljettaessa sormia pitkin vaaleaa ihoani. Kun ei ole kiire mihinkään.

Taiteellinen tulisielu, jota on vaikeaa kahlita, muttei suinkaan mahdotonta. Kokee myötähäpeää helposti muista, kuten itsestäänkin, ja pitää miesrimaa korkealla. Sarkastinen, kiltti ja vahva luonne. Miksi tuhlata aikaa, kun sitä on jo tuhlattu niin paljon?

Ulkoisesti naisellinen, näyttävä ja erilainen. Vaikea unohtaa, mahdoton päästä yli. Tyyliltään olemustaankin naisellisempi. Mieleltään ja kieleltään räväkkä. Rakastaa punaviiniä, korkokenkiä, vanhaa aikaa, musiikkia, näyttämötaidetta.. Omaa laajan yleissivistyksen, ja pitää pitkistä miehistä. Rakastaa ruuanlaittoa, omistaa työkalupakin ja tyhjentää itse lattiakaivon hiuksista. Naiseudesta huolimatta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti