perjantai 6. heinäkuuta 2012

Drop dead gorgeous!

Itse kuulun niihin naisiin, jotka eivät voi kuvitellakaan liikkuvansa missään miesten (tai muiden naisten) edessä täysin räjähtäneen näköisenä. Etenkään näin kesällä. Ehkä myös Helsinki asuinpaikkakuntana vaikuttaa asiaan, sillä tuntuisi yksinkertaisesti typerältä liikkua kaupungilla seinästä repäistynä. Toisaalta taas parhaiden ystävieni (joihin kuuluu myös miehiä) seurassa voin ei-julkisilla paikoilla näyttää ties miltä, puhua ties mitä, ja muutenkin "äijäillä" vapaasti. Miesseurassa parasta onkin, että etenkin silloin asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä.

Mutta mitä kaikkea miesten eteen yleensä tehdäänkään?

Miehillä tuskin on aavistustakaan siitä, kuinka paljon vaivannäköä naisen normaalilta näyttävä ehostautuminen vaatiikaan. Suunnattomat summat rahaa kosmetiikkaan, hiustenhoitoon, kampaajalle..ties minne. Puhumattakaan vaatteista, kengistä, laukuista ja muista ihanuuksista. Suurin menoerä itselläni taitaa olla hiukset hoitotuotteineen ja väreineen, vaikka itse leikkaan ja puuhaankin hiusteni parissa, ihan mielenkiinnosta.

Toki minusta on kiva näyttää tyrmäävältä itseni takia, mutta mitä iloa siitä olisi, ellen näyttäytyisi muiden nähden, ja pääsisi aiheuttamaan mieluiten kateutta ja pitkiä katseita?

Useasti olen huomannut miesten kuvittelevan, että naisten sääret ovat luonnostaan karvattomat ja sileät, puhumattakaan siitä, että posliinin ajatellaan olevan jotenkin helppo homma. Karu totuus sängenkasvusta yleensä paljastuukin siinä vaiheessa, kun viettää miehen kanssa esim. noin vuorokauden putkeen. Onnea vaan niille naisille, joiden sänki ei kasva kohisten. Kiroan myös niitä miehiä, jotka kehtaavat huomauttaa siitä sängenkasvusta. En minäkään ole urputtamassa kasvavasta parransängestä, tai oleta, että mies on hölväämässä sitä puolen päivän välein pois.

Järkytystä on myös aiheuttanut se, että naistenkin tukka likaantuu, menee takkuun, sekä näyttää kiihkeän yön jälkeen hiukan erilaiselta takkupallolta. Itsepä on todennäköisimmin klähminyt käsillään rasvaa ja ties mitä sinne kalliiden kampaamotuotteiden joukkoon.. Meikitkin valuu helposti poskille, ja naama näyttää meikinpoiston jälkeen vähintäänkin kulahtaneelta. Jopa elähtäneeltä. Paljastuuko prinsessasta sittenkin sammakko, ja kaikki ulkokuori onkin vain valhetta? Onneksi toisten miesten mielestä nainen on "juuri herättyään" kauneimmillaan, kuten aiemminkin kirjoittelin. Makunsa kullakin, mutta miksi silti näemme sen kaiken vaivan, jos lopputulos on useasti jotain täysin muuta?

Mitä miehet tekevät valmistautuessaan naisiinlähtöön?

Todennäköisimmin käyvät suihkussa, ajavat partaa, sipaisevat tukkaansa johonkin asentoon, pukevat, ja lähtevät ovesta ulos. No hard feelings.

Aamullakin he näyttävät lähes samalta, toisin kun nainen.

Ja hei nainen joka uskottelet tekeväsi kaiken vain ja ainoastaan itseäsi varten, et usko siihen itsekään!



3 kommenttia:

  1. Voihan sen noinkin ajatella.

    Toisaalta miehet rakentavat autoja, bodaavat ja kuntoilevat vuosia, opiskelevat ja muutenkin parantavat asemaansa myös rahallisesti naisten vuoksi.

    Ehkä tuo pikkumeikkailu ei tässä vertailussa paljon paina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos et tullut ajatelleeksi, tekstissä puhuttiin ulkonäöstä sekä siihen liittyvistä toimista, eikä suinkaan muusta työstä tai menestyksestä. :)

      Poista
  2. Jos et tullut ajatelleeksi, halusin muistuttaa että asia ei ole aivan noin yksinkertainen. Kokonaisuutta voi tietysti tarkastella vain pelkästään pientä osaa kerrallaan, tämä kuitenkin hyvin usein vääristää kokonaisuutta, ja pientä tarkasteltua osaakin.

    Olisi hienoa voida pienellä meikkailulla korvata kaiken muun vaivannnäön, mutta tähän ei miehenä ole edes mahdollisuutta.

    VastaaPoista