torstai 19. heinäkuuta 2012

Leikitäänkö aikuisia?

Muutamana päivänä tässä internetin ihmeellisessä maailmassa olen törmännyt ties missä ammattimaisiin haukkujiin sekä mielensäpahoittajiin.

Millä oikeudella joku järjen jätti kuvittelee saavansa haukkua muita ihmisiä, jos kyseinen ihminen ei ole ollut mitenkään harmiksi, tai ansaitse julkista (tai mitään muutakaan) nöyryytystä? Tuntuu käsittämättömältä, että aikuiset ihmiset kirjoittavat "oot ruma", "tyhmä lehmä", "v**un läski", ja ties mitä muita loukkauksia toisten fb-profiileihin puhumattakaan muista nettipalveluista. Onko ihan tarpeellista sanoa tuollaista? Etenkään täysin tuntemattomille.

En myöskään voi ymmärtää millään tavoin periaatevänkääjiä, jotka haluavat provosoida ja haastaa riitaa keinolla millä hyvänsä. Etenkin sarkasmitajun puutostila näyttää aiheuttavan jälkimmäisenä mainittuja ongelmia enemmänkin kuin tarpeeksi. Hankkiiko joku tosiaan itselleen hyvää mieltä tuollaisilla lapsellisuuksilla?

Tietynlainen suorapuheisuus toki on hyvästä, mutten näe toisten kustannuksella toimimisessa mitään hyvää.
Luulisi aikuisten ihmisten osaavan pitää mölyt mahassaan, sekä pysymään poissa sellaisten ihmisten sivuilta/profiileista/elämästä, jotka niin vastenmielisiksi tuntee. Mielipiteitä voi olla, mutta pitääkö ne tosiaan aina sanoa julki, tai ilmaista törkeästi? Harmittaa kyllä, että tuollaiset huutelijat eivät pysy pelkästään kotonaan kirjoittamassa, vaan ilmaisevat itseään myös kodin ulkopuolella.

Hyvät tavat, missä olette?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti