lauantai 18. elokuuta 2012

Kielletyt seksiunet

Aiemmin olen puhunut lähinnä naimisiinmenounista, jotka toistuvat aina eri henkilöiden kanssa.
Nyt kuitenkin mieleen ovat tulleet seksiunet, niistä kun puhe tuossa erään hyvän ystäväni kanssa tuli.

Jokainen varmasti näkee eroottisia unia, mutta missä tilanteissa, ja millä tasolla?
Unessahan pitäisi olla sallittua kokeilla mitä tahansa, ja antaa alitajunnan viedä. Itse myönnän silti kokeneeni morkkista unistani.. paljonkin! Ehkä juuri siksi, että pelkään niiden heijastelevan liikaa todellisia mielitekojani ja ajatuksiani.

Muistan erään kerran, kun nukuin miehen vieressä tyytyväisenä, mutta aivoni tekivätkin jotain ihan muuta..
Unessa harrastin seksiä erään himoitsemani varatun miehen kanssa, ja huhhuh, sen unen ei olisi tarvinnut päättyä! Havahduin kuitenkin siihen, että onnistuin vartalollani keinuttamaan yökyläpaikkamme ilmapatjaa, jolla miehen kanssa nukuimme. Tajutessani, että vieressä olikin se oma mies, iski kamala nolostus. Syytä ei ehkä olisi ollut, mutta koska unessani kumppaninani oli hänen kollegansa, saatoin potea pientä omantunnontuskaa. Siinäkin vaiheessa, kun oma mies unenpöpperössä kiskoi minua lähemmäs kainaloon nukkumaan. Eniten jäi kuitenkin harmittamaan unen keskeytyminen kriittisellä hetkellä, ihan jäi kyllä pano kesken.

Eräässä unessa olin alkamassa puuhiin erään samaisen miehen parhaan ystävän kanssa, ja vaikka tätä kovasti himoitsinkin (tosielämässäkin tuo tapaus on aika kuuma), kieltäydyin vastahakoisesti jopa unessa seksistä, kuten myös pussailusta. Miksi välillä pitääkin olla niin tunnollinen?? Myös unissa? Vähempikin riittäisi.Todellisuudessa kun en vieläkään haluaisi sekaantua kenenkään ystäviin, etenkään parhaisiin sellaisiin, mutta unessa olisin edes vähän voinut kokeilla.. (Uskon myös, että K:kin kokeilisi tätä boheemia tuttavuutta ihan mieluusti muuallakin kuin unessa..)

Parhaaksi uneksi kuitenkin lasken miehestä nähdyn seksiunen, josta havahduin hieman ainoastaan siihen, että olimmekin molemmat unissamme toistemme kimpussa. En ole varma, heräsimmekö kumpikaan siitä uneliaasta usvasta missään vaiheessa kunnolla, mutta seksikokemuksena todeksi muuttuva uniseksi oli kyllä sieltä parhaimmasta päästä. Ainakin harvinaista, ja ilman morkkista.. loppuaamun nukuin harvinaisen hymyileväisenä. Seksienneuni?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti