perjantai 3. elokuuta 2012

Piknikillä

Sain pari päivää sitten viestin siellä treffipalvelussa, jossa ehdotettiin tapaamista. Muutamien viestittelyjen jälkeen suostuin, vaikka en tuntenut koko ihmistä. Kuvassa ainakin ihan kivannäköinen, olkoon nimensä Mukautuja. Hänen mielipiteensä oli, että ainakin saa samantien oikean vaikutelman kun tapaa ihmisen heti. Pitkään netin kautta tutustumalla voi silti helposti saada toisesta virheellisen mielikuvan, vaikka puhuttaisiin miten paljon ja mistä tahansa rehellisesti.

Päätettiin mennä piknikille. Mansikoita, kuohuviiniä ja patonkia. Herrasmiehenä hän tietysti tarjosi, kuten olin hieman olettanutkin. Kuohuviini muuttui vielä punaviiniksi, minun mieltymyksistä johtuen toki. Tämä ei ollut ainut kerta illan aikana, kun hän sanoissaan jotenkin ilmaisi, että miten vain minä haluan, mikä selventäneekin hieman kutsumanimeänsä.

Pienistä epäilyksistäni huolimatta oli yllättävän kivaa. Puheenaiheet vaihtelivat melkein kaikessa mahdollisessa maan ja taivaan välillä. Punkkupullon tyhjenemisellä saattoi tietysti olla vaikutusta, mutta ei kai sillä niin väliä, kun tunnelma oli rento. Henkevämpiäkin juttuja ehdimme puhua. Aika juoksi melko äkkiä, oli tämä reilusti pisin ensitapaaminen näistä muutamista.

Olimme heti tapaamisen alussa sopineet, että ollaan sitten rehellisiä jatkosta, kun sen aika tulee. Illan aikana tuli puheeksi myös se, mitä kumpikin haluaa. Viimeaikaisten mietintöjeni perusteella totesin rehellisesti, etten taida haluta tällä hetkellä mitään sen suurempaa. Uusista tuttavuuksista ei ole haitaksi, eikä jatkosta tietenkään koskaan tiedä, mutta ei kavereitakaan ole koskaan kenelläkään liikaa. (Paitsi Samanlaisella ilmeisesti, krhm.)

Kun kotiinlähdön aika koitti viimein, tyhjennetyn punkkupullon, sekä parin lasillisen jälkeen mukavassa paikassa, oli sen rehellisyyden aika. Totesin suoraan, että en oikeastaan taida mitään haluta. Äärimmäisen mukava ilta oli, mutta ei kiitos. Myönnän, ettei hän ihan vaikuttanut omanlaiseltani mieheltä, mutta myöskin luulen haluavani jatkaa ilman liiallista säätöä tällä hetkellä. Kaverin saatoin silti saada, aika näyttää.

Toisaalta olen vähän pohtinut, pitäisikö minun sittenkin poistua sieltä palvelusta. Ei kukaan varsinaisesti kiellä etsimästä kavereita sitä kautta, mutta vaikka sen profiilissaan ilmoittaakin, ei sitä kaikki välttämättä ymmärrä silti. Onneksi tämä mies ymmärsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti