keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Adam Levine

No ei nyt ihan, mutta sinne päin! Lomamatkani ensimmäisenä iltana kun tosiaan kävimme muutamia baareja kiertämässä, kiinnittyi huomioni ohimennen erääseen ihan Adam Levine-look-a-likeen. Hän hymyili minulle hieman kauempaa ja viittoi luokseen. Vaikka hymyilinkin vain takaisin sillä hetkellä, jonkin ajan kuluttua päädyimme juttelemaan.

No, ei hänen nimensä ollut edes Adam, eikä tehnyt uraa laulajana, mutta mukava oli kyllä. Juttelimme jonkun tovin niitä ja näitä, kunnes minun täytyi jatkaa matkaa. Mieleni olisi tehnyt tutustua vaikka vähän paremmin, mutta hän oli lähdössä heti seuraavana päivänä takaisin Lontooseen, missä asui. Se siitä sitten.

Toinen kohtaaminen, ei kylläkään alkuunkaan (eikä loppuunkaan haha) romanttisessa mielessä, oli erään paikallisen jätkän kanssa. Olin jo aiemmin sopinut hengaavani hänen kanssaan, joten sovittiin tapaaminen. Päivä oli tosi hauska, hän oli hauskaa seuraa. Ei ehkä kuitenkaan ihan oman tyyppiseni mies, mutta ihan mukava tapaaminen kuitenkin.

Siinä ne suurimman kohtaamiset sitten olivatkin. Katukuvassa sai kyllä ihailla paljonkin komeita miehiä, silmänruuasta ei tosiaan ollut pulaa. Ja "kotona" sitten Latino...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti