tiistai 25. syyskuuta 2012

Känniääliöiden kuninkaat

Satunnaiset yöt saavat minut toivomaan, että puhelimessani olisi automaattinen kännisuodatus päällä.
Vaihtoehtoisesti toivoisin myös klassikkohaavetta siitä, että tietyillä ihmisillä olisi kaikkiin yhteydenpitovälineisiin kunnollinen alkolukko.

Näitä asioita en halua kuulla:

1. Mä ragassshtan shua
2. Mhulla on ikhävä shua
3. Mä haluishin panna shua
4. Miksh me erottiin???
5. Shä oot niin ihana...
Myös kaikki kännijänkkäämiset voi jättää suosiolla pois. Mikään ei ole ärsyttävämpää, kuin parkuva känninen mies puhelimessa, tai kännissä lähentelevä miespuoleinen kaveri, joka on tekemässä elämänsä suurinta virhettä yrittämällä minua. Olisi niin nautinnollista, jos pääsisin jotenkin noiden satunnaisten yksilöiden puhelimien kimppuun poistamaan numeroni. Ei noissa nyyhkytunteidentunnustuksissa sinänsä mitään vikaa, mutten oikeastaan halua kuulla sellaisia vuosien jälkeen, ilman mitään oikeaa tarkoitusta. Sen vielä ymmärrän, että muutaman ottaneena saattaa kynnys tunneasioiden sanomiseen madaltua, mutta muutaman liikaa ottaneena se kynnys on kyllä miinuksen puolella hippasen liikaa. Jos oikeasti haluaa sanoa jotain, pitää se voida sanoa myös selvänä.

Ehkä hiljalleen alan oppia, että puhelin tosiaan kannattaa pitää aina öisin äänettömällä, ja jos puhelun ajankohta yhtään epäilyttää, kannattaa myös jättää noille tietyille tapauksille vastaamatta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti