keskiviikko 26. syyskuuta 2012

No nyt kävi näin

Ompahan sekin nähty ja käyty sitten, aviovuode (ei oma, luojan kiitos). Tiedostin etukäteen, että eroomassa se on jokatapauksessa, mutta ei nyt välttämättä se paras ratkaisu ollut. En kadu, koska se ei kuulu tapoihini, ompahan tääkin nyt koettu.

Oltiin kaverin synttäreitä juhlimassa ja vähän vilkuilin ohimennen häntä kun hän kavereineen juhlapaikalle saapui. Suunnilleen saman mittainen itseni kanssa, muutaman vuoden vanhempi ja tumma. Okei, sillä oli viikset, mutta myös semmonen söpö parta (yks niistä ulkoisista piirteistä, joita kaipaan Deekolmesta..). Kohtelias ja mukava mies muutenkin.

Jossain kohtaa iltaa huomasin nojaavani seinään jossain ulkona ja pussailevani hänen kanssaan. Se fiilis, kun joku painaa sinua seinää vasten sopivan voimallisesti ja suutelee... Yllättäen taidettiin jo melkein siinä vaiheessa päätyä puhumaan siitä perinteisestä, mihin jostain syystä puheenaihe kanssani aina jossain vaiheessa kääntyy - minun takamuksestani. Tais se tykätä.

Seksi oli kivaa, johan tässä on taas jokunen tovi edellisestä kerrasta vierähtänytkin.. Tuntuihan se kivalta saada kehuja joltain, ja toisaalta ehkä kuitenkin semmonen helpotuksen olo, ettei tartte miettiä mitä se toinen sit kuitenkaan ajattelee. Kuitenkin melkeinpä tietää, ettei tavata enää välttämättä koskaan. Vaikka olis se ehkä voinut tapahtua jossain muualla loppujenlopuks kuitenkin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti