maanantai 1. lokakuuta 2012

Sujuvaa puhetta

...ja se puhe vaikuttaa siltä itseltään!

Herra C siis alkaa minulle tältä erää riittämään. Vaikutelma on alkanut muuttua huolestuttavaan suuntaan, jossa narsismi, kontrollifriikkeys ja käsittämätön fetissi mielikuvanakin alkaa tökkiä. Tuntuu siltä, että minusta ollaan kuitenkin haluamassa aivotonta pikku nukkea, joka silti toimisi lapsitehtaana hänen tahtojensa mukaan ulkomailla, ilman ystäviään ja läheisiään.

Voin kyllä keskustella monista asioista, mutta tässä vaiheessa niiden pitäisi nimenomaan pysyä ajatuksenakin vain sillä keskustelun tasolla. Vaikuttaa siltä, että hän on jo tehnyt päätöksen tehdä minusta täydellinen pikkuvaimo hyvinkin pian. En ymmärrä miten joku voi edes kirjoittaa minusta niin, ilman että on koskaan tavannut edes minua! Ikävä kyllä en kehtaa edes siteerata häntä tähän.
Vaikuttaa siltä, että hän haluaa vain varmistua siitä, että sovin täydellisesti suunnitelmiinsa. Minne katosi tunnetilat, taikka ihmisyys?
Minun maailmassani en ole kenellekkään mielen oikkuihin sopiva suunnitelma, vaan ihminen johon ihastutaan, ja josta pidetään tällaisena, tai ainakin hyväksytään. Ennen kuin suunnitellaan.

Aika näyttää kenkää? No kyllä!

Minä osaan kyllä omat vikani kertoa heti, mutta mikä helvetti Herra C:n ongelmana on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti